Google Pixel 6 Hakkında Güvenilir Bir İsimden Yeni Detaylar Geldi

25
2
2
1
0
Cihazlar hakkında paylaştığı bilgilerle teknoloji camiasında çoğunlukla doğru bilgileriyle ünlü olan Jon Prosser, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'dan beklediği tüm özellikleri paylaştı. Prosser'ın sunduğu bilgilere baktığımızda oldukça performanslı bir cihazın yolda olduğunu görebiliyoruz. Buna ek olarak kamera alanında önemli bir güncellemeye gidilmiş gibi görünüyor.

Pixel serisiyle akıllı telefon alanında kendisini gösteren Google’ın, başarılı Pixel 5 modelinden sonra dikkatleri üzerine çeken Pixel 6 ailesinin tüm detaylarıyla ortaya çıkması beklenirken sektörün güvenilir isimlerinden Jon Prosser, Pixel 6 serisinin özelliklerini paylaştı.

Pixel 6 ve 6 Pro’nun özelliklerine baktığımızda Google’ın, yeni amiral gemilerinde büyük değişikliklere gideceğini görebiliyoruz. Bir önceki seriye göre kamera alanında büyük geliştirmeler yapmış olan Googleın, işlemci kısmına geldiğimizde de bahsettiği planlarını uygulamaya koyduğunu görebiliyoruz. İşte merakla beklenen Pixel 6 ailesinin Jon Prosser tarafından paylaşılan özellikleri:

Google, kendi işlemcisini kullanacak:

Pixel 6

Jon Prosser’ın paylaştığı teknik özelliklere baktığımızda standart Pixel 6’nın 6,4 inç boyutunda AMOLED panel kullanan bir ekrana sahip olacağını görüyoruz. Arka tarafta ise 50 megapiksel değerindeki geniş açılı kameraya 12 megapiksel değerindeki ultra geniş açılı kamera eşlik edecek gibi görünüyor. Ön kamera ise 8 megapiksel değerinde. Kutudan Android 12 ile çıkacak olan telefon, 128 ya da 256 GB depolama alanına ve 8 GB RAM’e sahip olacak. Son olarak 4614 mAh değerinde bir bataryanın, Pixel 6’da olması bekleniyor.

Pixel 6

Pixel 6 Pro’ya geldiğimizde ise ekran boyutunun 6,71 inç değerine ulaştığını görüyoruz. Bu ekranda ise Pixel 6’daki AMOLED panel değil, OLED bir panel kullanılacak. 50 megapiksel geniş açılı, 48 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameraları arka tarafında bulunduracak olan telefonun ön tarafında 12 megapiksel değerinde bir kamera bulunacak. Batarya da standart versiyonun ötesine götürülmüş ve 5000 mAh değerine ulaşmış. Son olarak 12 GB RAM ile gelecek olan telefonda 128, 256 ve 512 GB depolama seçenekleri sunulacak.

Cihazların ikisi de gücünü Google’ın kendi işlemcisinden alacak. Sık sık fotoğraf çeken kullanıcılar için Pixel 6 Pro'nun daha uygun olacağını söyleyebiliriz. Cihazlar hakkındaki fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/paulmonckton/2021/07/11/new-pixel-6-leak-exposes-googles-massive-upgrade/?sh=4b570926a54f
25
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
1
0