Lord of The Rings Online’ın Yapımcısı: Umarım Bu Oyun Sonsuza Dek Devam Eder

20
2
2
0
0
Devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunlar (MMO) arasında her zaman özel bir yere sahip olan Lord of The Rings Online’ın (LOTRO) yapımcısı Rob Ciccolini, hem efsane oyun hem de Amazon’un LOTR projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

J. R. R. Tolkien'in Orta Dünya'sında geçen Lord of The Rings Online (LOTRO), ilk olarak Nisan 2007 tarihinde piyasaya çıkmıştı. Warner Bros. çatısı altındaki Amerikalı bir video oyun şirketi Turbine tarafından geliştirilen yapım, kısa zamanda oldukça geniş bir oyuncu tabanına ulaşmıştı. 

12 yıllık bir geçmişe sahip olan LOTRO, yoluna son yayınlanan Minas Morgul genişleme paketiyle devam ediyor. MMO'lardaki hikaye anlatıcılığına farklı bir boyut kazandıran oyun, kendinden sonra çıkan birçok yapım için ilham kaynağı oldu. LOTRO’nun şimdiki yapımcısı Rob Ciccolini, bu mirastan gurur duyuyor ve sonsuza dek devam etmesini umuyor. 

LOTRO oyunu

LOTRO'nun bu kadar uzun süre devam etmesini sağlayan şeyin ne olduğu sorusuna “Oyuncuların sadakati” cevabını veren Ciccolini, "Ücretsiz oynanabilir modelle yeni bir çığır açıyorduk ve gerçekten kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Çok fazla ileri giderek risk aldık; ancak buna rağmen, kurduğumuz hassas dengeyi korumamız gerekiyordu. Oyuncularımız bu konuda bize rehberlik ediyor ve bence şimdiye kadar çok başarılı oldular” ifadelerini kullandı. 

LOTRO ile rekabet halinde olan ya da potansiyel olarak rakip olması öngörülen Amazon’un Lord of The Rings oyun projesi hakkında da konuşan Ciccolini, “Şu anda kendi işimizi yapıyoruz ve hiçbir şeyin değişmesini beklemiyoruz. Diğerleri gibi biz de bu yeni proje hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Oyunu desteklemekten çekinmiyoruz. Umarım sonsuza kadar devam eden bir proje olur” şeklinde konuştu. 

Kaynak : https://www.destructoid.com/lord-of-the-rings-online-executive-producer-i-hope-this-game-keeps-on-going-forever-and-i-d-happily-haunt-the-server-room-after-i-die--573009.phtml
20
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
2
0
0