Motorola'nın Exynos İşlemcili Vision Modelinin Geekbench Puanı Ortaya Çıktı

8
3
1
0
0
Motorola'nın Vision olarak adlandırdığı telefonunun Geekbench puanı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay yayınlanan bir raporda Motorola’nın çıkaracağı en az iki akıllı telefonda Samsung’un 10 nm Exynos 9610 yonga setleri kullanılacağı iddia edilmişti. Çıkan son haberlere göre ise bu iki akıllı telefonlardan bir tanesi, geçtiğimiz sene çıkan P30’un halefi Motorola P40 olabilir. Geekbench veri tabanından çıkarılan bir bilgiye göre Motorola Android One telefonlarından bir tanesi Exynos 9610 kullanacak.

Geekbench’in yaptığı listelemeye göre, cihazın adı Motorola One Vision olacak ve telefon 10 nm Exynos 9610 yonga setini kullanacak. 6 GB RAM’e sahip olacak olan telefonun “benchmark” puanlarına bakıldığında ise tek çekirdekte 1.599 puan, çoklu çekirdekte 5.328 puan aldığı görülüyor. İşletim sistemi ise Android 9 Pie olacak.

Telefonun daha önce sızdırılan “render” görüntülerinde, ekranın çentik tasarımının delikli ekran şeklinde olduğu ve orada selfie kamerasının bulunduğu ortaya çıkmıştı. Telefonun arka tarafında ise ana kamerası 48 MP değerinde olmak üzere çift kamera bulunduğu, parmak izi okuyucu sensörün ise Motorola logosunun arkasına gömüldüğü belli olmuştu.

6,2 inçlik ekrana sahip olacak olan Motorola P40, üç farklı depolama seçeneği sunacak: 3 GB RAM + 32 GB dahili depolama, 4 GB RAM + 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM + 128 GB dahili depolama. 128 GB dahili depolamaya sahip olacak olan cihazın en üst seviyede olması bekleniyor. Ayrıca mavi ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunulacak. Şu an için Vision ve P40’ın aynı telefonlar olup olmadığı kesinlik taşımıyor.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/motorola-vision-android-one-smartphone-exynos-9610-soc-pops-geekbench/
8
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
0
0