OnePlus 7 Pro, 90Hz QHD+ Ekran ile Gelecek (İddia)

16
2
1
1
0
Yeni bir iddiaya göre OnePlus, 5G destekli ilk akıllı telefonu olacak OnePlus 7 Pro'da 90Hz QHD+ Super AMOLED ekran kullanacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, uzun yıllardır sabit bir döngü ile akıllı telefonlarını tanıtıyor. Bu döngü neticesinde ilk cihaz yılın birinci yarısında, ikinci cihaz ise ikinci yarısında tüketicilerin beğenisine sunuluyor. OnePlus’ın resmi açıklamalarına göre OnePlus 7, 5G destekli ikinci bir modele sahip olacak. Dolayısı ile şirketin yıllık iki ayrı model tanıtma döngüsü de kırılmış olacak.

Ishan Agarwal tarafından aktarılan yeni bilgiler, OnePlus 7 Pro olarak adlandırılması beklenen modelin bazı özelliklerini ortaya çıkarıyor. Buna göre 5G destekli olarak piyasaya çıkacak olan OnePlus 7 Pro, 90Hz yenileme hızına sahip QHD+ çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran ile gelecek. Bu gelişme doğru olursa OnePlus’ın ekran konusunda önemli bir sıçrama gerçekleştirmiş olacağını söyleyebiliriz.

OnePlus 7 Pro hakkındaki diğer bilgiler ise cihazın USB 3.1 desteğine sahip olacağı yönünde. Ayrıca cihazın kalbinde 4000 mAh’lik 30W hızlı şarj destekli bir batarya bulunacak ki bu sayede oldukça uzun bir şarj ömrü sunacağını söyleyebiliriz. Gelişmiş ekranı sayesinde iyi bir oyun ve video deneyimi sunacak olan OnePlus 7 Pro’da stereo hoparlör ve üçlü arka kamera da bulunacak. Söylentilere göre OnePlus 7, 14 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/oneplus-7-pro-will-feature-quad-hd-90hz-display
16
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
1
0