Queen's Gambit Dizisinin Satranç Oyunu Geliyor: İşte Netflix'in Duyurduğu Yeni Oyunlar

5
1
0
0
0
Netflix, yaz mevsiminde yayınlayacağı yepyeni oyunlarını duyurdu. Yapılan açıklamada öne çıkan iki oyun var. Yayınlandığı dönem fazlasıyla popüler olan Queen's Gambit dizisinin oyunu geliyor...

Bir süredir "mini" de olsa video oyun dünyasının içinde olan dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'ten dikkat çekici bir hamle geldi. Şirket, en yeni oyunlarını duyurdu. Bu oyunlardan biri de satranç olacak. Ancak tahmin ettiğiniz bildiğimiz satranç oyunlarının ötesinde...

Netflix, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı satranç odaklı dizisi Queen's Gambit ile sektöre damgasını vurdu. İşte Netflix'in yaklaşmakta olan oyunu da tam olarak bu diziye odaklanıyor. İzleyenleri kendine hayran bırakmayı başaran Beth Harmon'ın maceralarına, yeni oyunda yine eşlik edeceğiz. Netflix'in yeni oyunu, "The Queen's Gambit Chess" olarak anılacak.

Elbette Netflix'in tek yeni oyunu The Queen's Gambit Chess değil

Netflix yeni oyunlarını duyurdu

Netflix'in yaptığı açıklamalarda öne çıkan oyun The Queen's Gambit Chess olsa da şirket, yaz mevsimi için birkaç oyun daha planlıyor. Bu bağlamda; diğer oyunlar ise OXENFREE II: Lost Signals, Cut the Rope Daily, Lego Legacy: Heroes Unboxed ve Paper Trail olarak karşımıza çıktı. Burada en dikkat edilmesi gereken yapım OXENFREE II: Lost Signals.

OXENFREE II: Lost Signals, 2017 yılında yayınlanan OXENFREE'nin devamı niteliğinde bir oyun. Bu oyunun dikkat çeken yanı, Netflix'in kendi oyun stüdyosu Night School tarafından geliştirilmiş olması. 12 Temmuz'da piyasaya sürülecek oyun sadece Netflix üzerinden değil, Nintendo Switch, PlayStation 4-5, PC ve Mac bilgisayarlarda oynanabilecek. 

Netflix'in yaklaşan oyunları için hazırladığı fragman:

Oyunların çıkış tarihleri:

  • OXENFREE II: Lost Signals: 12 Temmuz
  • The Queen's Gambit Chess: 25 Temmuz
  • Cut the Rope Daily: 1 Ağustos
  • LEGO Legacy: Heroes Unboxed: Açıklanmadı
  • Paper Trail: Açıklanmadı
Kaynak : https://about.netflix.com/en/news/celebrate-summer-with-new-games-on-netflix
5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0