Samsung, Galaxy S10'un Kameralarını Yazılım Güncellemeleri ile Geliştirecek

42
4
0
0
0
Bir iddiaya göre Samsung Galaxy S10 serisinin kamera kalitesi, yayınlanan güncellemeler ile artırılacak.

Ice Universe isimli bir Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Samsung Galaxy S10 serisinin kamera uygulamasına kapsamlı bir güncelleme gelecek. Güncellemeden sonra telefonun fotoğraf ve video çekim kalitesinin artacağı, düşük ışıkta çok daha iyi fotoğraflar çekileceği belirtiliyor.

Telefonlar artık satışa çıktığı için kamera kalitesi sadece yazılım güncellemeleri ile geliştirilebilir. Serinin piyasadaki en büyük rakibi, geniş açılı fotoğraflarda kalite kaybetmeden yakınlaşılmasını sağlayabilen Huawei P30 Pro. Yani Samsung’un kamera konusunda yarışa devam edebilmesinin tek yolu kamera yazılımını güncellemek.

Galaxy S10 serisinin başka bir hayal kırıklığı ise ‘Parlak Gece’ modu. Normalde bu modun Google’ın ‘Night Sight’ modu ve Huawei’nin ‘Gece Modu’ özelliği ile yarışması gerekiyordu. Ancak yapılan testler Galaxy S10’un pek de etkileyici olmadığını gösteriyor. Bu mod kullanılarak yapılan çekimlerde birçok ayrıntının kaybolduğunu görmek mümkün.

Sonuç olarak yeni nesil Galaxy’lerin bir kamera geliştirmesine ihtiyaç duyduğu aşikâr. Henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak eğer iddialar doğru çıkarsa, Samsung’un kamera yarışında kendini tekrar göstermesi mümkün.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/04/samsung-keen-to-keep-improving-galaxy-s10s-many-cameras.html
42
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
42
4
0
0
0