Samsung Galaxy S21 FE'nin Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

10
9
0
0
0
Ekim ayında duyurulacağı söylenen Samsung Galaxy S21 FE 5G'nin renk seçenekleri açığa çıktı. Samsung'un bir posterini sızdırmayı başaran kaynaklar, bu telefonun dört renk seçeneğine sahip olacağını gözler önüne serdi. Bu renkler mor, beyaz, siyah ve yeşil olarak karşımıza çıkıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un uygun fiyatlı amiral gemisi olarak tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonu "Galaxy S21 FE 5G" ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sızdırılan poster aracılığıyla bu akıllı telefonun hangi renklerde satın alınabileceği açığa çıktı. Görünen o ki kullanıcılar, Samsung Galaxy S21 FE 5G'ye dört farklı renk seçeneği ile ulaşabilecekler.

Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen telefon, Samsung'dan sızdırıldığı iddia edilen postere göre mor, beyaz, siyah ve yeşil renklerde satın alınabilecek. Ancak bu renklerin tüm ülkelere mi ulaşacağı yoksa bazı ülkelerde bazı renklerin mi bulunacağı belli değil. Hatta geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre Samsung, çip krizi nedeniyle bu akıllı telefonunun üretimine bir süreliğine ara verdi.

Samsung Galaxy S21 FE 5G'nin renkleri şu şekilde olacak:

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Bir süre önce Geekbench'te ortaya çıkan Samsung Galaxy S21 FE 5G, edinilen bilgilere göre Android 11 işletim sistemiyle gelecek. Ayrıca bu akıllı telefonda 8 GB'ye kadar da RAM olacak. Geekbench, telefonun Snapdragon 888 işlemciden güç alacağını söylüyor olsa da Samsung, bazı ülke pazarlarında Exynos işlemciyi tercih edebilir gibi görünüyor. Ancak bu noktada netleşmiş bir şey olmadığını söylemek gerek.

Galaxy S21 FE 5G'nin ortaya çıkan özellikleri bunlarla sınırlı değil. Bu akıllı telefonun 6,41 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı, bu ekranın FHD+ çözünürlük sunacağı ve 32 MP ön kamera ile geleceği de söyleniyor. Samsung, bu telefonun çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da Güney Kore'nin haber kaynakları, Galaxy S21 FE 5G'nin ekim ayında düzenlenecek bir etkinlikte duyurulacağını ifade ediyorlar.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_fe_5g_poster_color_options-news-49853.php
10
9
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
9
0
0
0