Xiaomi, Redmi K20 Pro Reklamında OnePlus’ı Ağır Trolledi

35
4
2
1
1
Redmi K20 ve K20 Pro, 15 Temmuz’da Hindistan’da satışa çıkacak. Yeni ürünü için heyecan yaratmayı amaçlayan Xiaomi, yine OnePlus’ı kendine kurban seçti.

Yurt dışında şirketlerin sık sık birbirlerini trolledikleri reklam kampanyaları yapılıyor. Bu kampanyaların en sonuncusu, Çinli teknoloji firması Xiaomi’den geldi.

Daha önce de OnePlus’a sataşan ve “Ma+ematiği yapın” sloganıyla dikkat çeken Xiaomi, içinde hesap makinesi olan hediyeler vermişti. Bu yıl da OnePlus’a sataşmaktan geri durmayan firma, AnTuTu puanı üzerinden rakibine sardı.

Birkaç gün önce @RedmiIndia (Redmi Hindistan hesabı), attığı tweette “Birileri yakın zamanda dünyanın en hızlı telefonunu açıkladı” yazdı. İngilizce atılan tweette just yerine jus+ yazılarak yine OnePlus’a gönderme yapıldı. Bu rakamı geçeceğini söyleyen firma, “AnTuTu’mu tut” demişti.

İkinci darbe ise Redmi K20 Pro’nun resmi AnTuTu puanı oldu. Şu anda 388,803 puanla listenin zirvesinde yer alan K20 Pro’nun yanında daha eski ama daha pahalı olan Xiaomi Mi 9 da OnePlus 7 Pro’yu geride bırakmış durumda.

Öte yandan, Redmi’nin orijinal gönderisinde bazı kutlamaların kısa sürdüğü belirtiliyor. Her ne kadar bu gönderi, firma tarafından rakiplerine sataşmak için atılsa da yakın zamanda bir başka üretici, daha yüksek puanlı bir cihaz üretecektir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_trolls_oneplus_once_again_as_redmi_k20_pro_prepares_to_launch_in_india-news-37618.php
35
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
1
1