Behzat Ç.'nin Yeni Sezonundan Tanıtım Videosu Yayınlandı (Amirim, Aynı Amirim mi?)

5
3
2
2
0
BluTV, yaklaşmakta olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, diziden ufak bir kesit sunuyor.

Türkiye'nin popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından bir tanesi olan BluTV, bundan birkaç ay önce yeni bir Behzat Ç. dizisi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Emrah Serbes'in aynı adlı romanından esinlenen "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" isimli dizi, Behzat Ç. hayranlarını da heyecanlandırmıştı. Şimdiyse bu diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

BluTV, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, diziden çok küçük bir kesit sunuyor. Ancak BluTV tarafından paylaşılan videoda merakla beklenen dizinin çıkış tarihi ile ilgili hiçbir bilgiye yer verilmiyor

Kadro değişmeyecek!

Behzat Ç.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ile ilgili açıklamalarda bulunan isim, Behzat Ç. karakteri ile gönüllerde taht kuran Erdal Beşikçioğlu'ydu. Bundan birkaç ay önce konuşan Beşikçioğlu, yeni dizinin tam kadroyla çekildiğini açıklamıştı. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ne zaman yayınlanacak?

BluTV'den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da bazı iddialar mevcut. Bundan birkaç hafta servis edilen bir habere göre Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, bundan birkaç ay sonra, kasım veya aralık ayında BluTV kullanıcıları ile buluşacak. Ancak heyecanlanmadan önce resmi açıklamayı beklemekte fayda var...

İşte Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi için paylaşılan tanıtım videosu

5
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
2
0