iPhone 12 Pro, Koyu Mavi Renkli İlk iPhone Olabilir

26
20
3
2
0
iPhone 12 Pro'nun özel renk seçeneği ile ilgili iddialara göre Apple, iPhone 12 Pro'yu koyu mavi renk seçeneği ile piyasaya sürecek. Elbette ki 'mavi' bir iPhone istemeyenler için farklı renk seçenekleri de olacak.

Apple, Android akıllı telefon üreticilerinin aksine akıllı telefonlarının tasarımlarında kısa sürede büyük değişiklikler gerçekleştirmiyor. Buna en iyi örnek iPhone 6, 6S, 7 ve 8 modellerinde; ayrıca iPhone X, Xs ve 11 modellerinde aynı tasarımların kullanılması gösterilebilir. Bununla birlikte Apple, her yeni modelinde tasarımdan bağımsız bir özgünlük sunmak için özel bir renk seçeneği sunuyor. 

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’teki Midnight Green (Gece Yeşili) renk seçeneği, iPhone 11 Pro modellerine özel renk seçeneği olarak karşımıza çıkmıştı. Apple’ın iPhone 12 Pro modellerinde de iPhone 11 Pro gibi özel bir renk seçeneği sunması bekleniyor ve şimdi bu rengin ne olacağı daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Koyu mavi renkli iPhone 12 Pro'nun böyle görünmesi bekleniyor

iPhone 12 midnight blue

XDA Developers’tan Max Weinbach, geçtiğimiz ocak ayında yaptığı açıklamada Apple’ın iPhone 12 Pro modellerinde Midnight Green renk seçeneği yerine Midnight Blue (Gece Mavisi) renk seçeneğine yer vereceğini öne sürmüştü. Şimdi ise Tayvanlı teknoloji sitesi DigiTimes, Apple’ın iPhone 12 Pro ile ilk kez koyu mavi renkli bir iPhone ortaya koyacağını öne sürerek Weinbach’ın iddiasını destekledi.

Şu ana kadar Apple’ın kırmızı, yeşil, siyah, beyaz, altın, pembe renk seçeneklerinde akıllı telefonlar satışa sunduğunu görmüştük. Ancak 13 yıllık seri boyunca koyu mavi renkli iPhone modeli hiçbir zaman satışa sunulmadı. Eğer iddialar doğruysa iPhone 12 Pro modelleri bu konuda bir ilk olacak.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2020/08/31/iphone-12-dark-blue-color-option/
26
20
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
20
3
2
0