Bize Böyle Reklamlarla Gelin: Rick and Morty, God of War Karakterlerine Dönüştü [Video]

18
9
2
1
0
Bize Böyle Reklamlarla Gelin: Rick and Morty, God of War Karakterlerine Dönüştü [Video]
Dün gece yeni sezonuyla ekranlara dönen Rick and Morty, bu kez God of War evrenine bulaştı. Adult Swim, ikilinin Kratos ve Atreus çakması karakterlere dönüştüğü reklam filmini yayınladı.

Yetişkin çizgi filmlerinin en popülerleri arasında yer alan Rick and Morty, 6 .sezonuyla birlikte dün gece yeniden ekranlara döndü. Hayranlarının sabırsızlıkla süren bekleyişinin ardından geri dönüşünü yapan dizi, aynı gece tahmin edilmez bir birleşime de yer verdi. Dizi yayınlandığı sırada gösterilen bir reklamda Rick and Morty ve God of War evrenleri bir araya geldi.

Elbette bu reklam, önümüzdeki haftalarda çıkış yapacak God of War serisinin yeni oyunu Ragnarök için hazırlandı. Kısa reklam filminde Rick, bir anda saçlarını kazıtıyor, yüzünün sol yarısını tıpkı Kratos gibi boyuyor ve bir zamanlar Kratos’un baltasıyla gezdiği dokuz aleme yolculuğa çıkıyor.

Morty’nin Kratos’un oğlu Atreus kılığına büründüğü, Rick’in yeni Kratos olduğu o reklam:

God of War Ragnarök ne zaman çıkıyor?

God of War Ragnarök, PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollar için 9 Kasım 2022 tarihinde piyasaya sürülecek. 2018 yılında çıkış yapan ve çokça beğenilen God of War’un devamı olacak oyun, bu oyundaki olaylardan 3 yıl sonrasını konu alacak. Kratos ve Atreus, Atreus’un kimliği ve Ragnarök’teki rolü hakkında cevaplar arayacak.

God of War Ragnarök fragmanı:

Kaynak : https://www.ign.com/articles/god-of-war-ragnarok-and-rick-and-morty-crossover-is-an-ad-worthy-of-the-nine-realms
18
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
2
1
0