Apex Legends, Oyuncuların Uzun Zamandır İstediği Bir Özelliği Getiriyor

25
2
1
1
0
Apex Legends oyununun yeni değişiklikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yeni güncellemesiyle birlikte, oyuncuların uzun süredir gelmesini beklediği bir değişiklik battle royale oyununa eklenecek.

Respawn Entertainment, Apex Legends güncellemeleri konusunda alışılmıştan daha şeffaf bir politika izliyor. Firma, oyun üzerinde çalışan ekibin Trello grubunu herkese açık tutuyor. Bu da hangi hataların düzeltileceği, hangilerinin düzeltildiği ve hangi konularda gelişmeler yaşanacağını bilmeyi sağlıyor. 

Oyunda bir oyuncu öldüğü zaman deathbox adı verilen kutular düşürüyor ve kutuların içinde de ganimetler bulunuyor. Ganimeti alma sürecinde ateş altında kalırsanız otomatik olarak oyun sizi ganimet toplama/kutu açma ekranından düşürüyor. Bu durumun istenmeyen bir sonucu olarak kullanıcılar zor bir durumda kalabiliyorlar. Oyuncular sistemden kendileri çıkmak için tuşa basıyor. Bu nedenle menüye dönüyor ve zamanında tepki veremiyorlar. 

apex legends trello

Trello kartlarında yer alan bilgilere göre bu konuda bir ayar üzerinde çalışan firma, otomatik düşme özelliği açılıp kapanabilir hale getirecek. 

Yeni güncelleme hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce oyunda yapılacak bu değişiklik işe yarayacak mı? Apex Legends oyunu şu anda PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayardan oynanabiliyor. Oyunun bir sonraki etkinliği 15 Ekim’de gelecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/13/apex-legends-loot-patch-update/
25
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
1
1
0