Steam Fiyatı Toplam 23 TL Olan İki Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

49
22
8
4
3
Steam kütüphanenizi ücretsiz bir şekilde genişletmenin tam vakti. Steam'de toplam 23 TL'ye satılan Divide By Sheep ve Fearless Fantasy, kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Bir oyunun en güzel hali, ücretsiz olduğu halidir. Victor Solodilov ve Denis Novikov tarafından geliştirilen bağımsız bir yapım olan Divide By Sheep ve Enter Skies tarafından geliştirilen Fearless Fantasy, an itibarıyla Steam’de ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Temmuz 2015 çıkışlı bir oyun olan Divide By Sheep, tek oyunculu modda oynanabilen, macera odaklı bir basit eğlence oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mayıs 2014 çıkışlı olan Fearless Fantasy ise aksiyon ve macera severler için geliştirilmiş basit ama güzel denebilecek bir RPG oyunu.

Şu ana kadar Divide By Sheep 10 TL, Fearless Fantasy ise 13 TL fiyat etiketiyle oyunculara sunuluyordu. Bugüne geldiğimizde ise her iki oyunu da ücretsiz bir şekilde Steam kütüphanenize eklemeniz mümkün. Divide By Sheep’in mağaza sayfasına ulaşmak için buraya, Fearless Fantasy’nin mağaza sayfasına ulaşmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

49
22
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
49
22
8
4
3