PlayStation 4 İçin 'Olmasa da Olur' Dedirten 7.55 Güncellemesi Yayınlandı

35
4
3
2
1
PlayStation 4 modellerine birtakım performans iyileştirmeleri sağlayan 7.55 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme, konsollara herhangi bir yenilik sunmuyor.

Japon teknoloji devi Sony, mevcut en güncel oyun konsolu olan PlayStation 4 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. PlayStation 4 yazılımını 7.55 sürümüne yükselten güncelleme, 471,4 MB boyutunda ve an itibarıyla indirilebiliyor.

Ne yazık ki Sony, yeni yazılım güncellemesinde de PlayStation 4 oyuncularına yeni bir özellik sunmuyor. Hatta sürüm notlarına baktığımızda güncellemenin yalnızca ‘performans iyileştirmeleri’ odaklı olduğunu görüyoruz.

ps4 7.55 güncellemesi

PlayStation 4 7.55 güncellemesi, genel anlamda konsol deneyiminizi değiştirmeyecek. Yalnızca artık oyun oynarken PlayStation 4’ten daha iyi bir performans bekleyebilirsiniz. Ancak performanstaki iyileşme muhtemelen gözle görülemeyecek kadar küçük olacak.

Bildiğiniz gibi Sony, geçtiğimiz aylarda yeni oyun konsolu olacak PlayStation 5’i duyurdu ve şirket, çalışmalarını büyük ölçüde PlayStation 5’e odaklamış durumda. Bu nedenle oyunseverlerin en azından PlayStation 5 sağ salim piyasaya çıkana kadar PS4 güncellemelerinden fazla bir şey beklememeleri gerektiğini söyleyebiliriz.

ps5 ps4

Bu arada, Sony’nin hala peynir ekmek gibi satan oyun konsolu PlayStation 4’e özel olarak yayınlanmış en iyi 15 oyunı incelemek isterseniz sizleri buradaki içeriğimize bekleriz. Bu arada PlayStation 5 hakkındaki tüm detayları aşağıdaki videomuzdan öğrenebilirsiniz.

PlayStation 5 hakkındaki tüm detayları anlattığımız videomuz

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/08/ps4_firmware_update_7_55_is_available_to_download_right_now
35
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
3
2
1