CoD: Black Ops Cold War'ın Gümbür Gümbür Geldiğini Gösteren Tanıtım Videosu

48
3
3
1
0
Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosu, oyunun çevrimiçi modunun neler sunacağını gösteriyor. Aksiyon dolu tanıtım videosu, oyundaki bölümler hakkında da bilgi veriyor.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Activision, yaklaşmakta olan yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni bir tanıtım videosu hazırladı. Oyunun çevrimiçi modunda neler göreceğimizi gösteren bu tanıtım videosu, oyuncuları oldukça heyecanlandıracak türden. Çünkü 3 dakikalık tanıtım videosunun her saniyesi, oldukça hareketli ve aksiyon dolu.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın dünyanın farklı yerlerinde geçeceğini zaten biliyoruz. Hatta oyundaki bazı bölümler Türkiye'de de geçecek. Yeni tanıtım videosu, oyunda geçecek bölgeleri biraz daha detaylandırıyor. Geliştirici ekip; Miami, Moskova, Özbekistan ve Kuzey Atlantik gibi bazı bölgelerde, bu oyunun çevrimiçi modunun nasıl oynanacağını açıkça gösteriyor. Dilerseniz hep birlikte, tanıtım videosundaki detaylara yakından bakalım.

Call of Duty: Black Ops Cold War ile deniz savaşları geliyor

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın çevrimiçi modu için hazırlanan tanıtım videosunda en dikkat çeken detay, Kuzey Atlantik'teki mücadele. Deniz savaşları, bugüne dek zaman zaman karşımıza çıkmıştı ancak bu kez çok daha etkileyici olacak gibi görünüyor. Çünkü oyuncular, Kuzey Atlantik'te savaş gemileri ve tekneleri, jet skiler, helikopterler ve hatta deniz altı gibi araçlar kullanabilecekler. Tanıtım videosunun bu bölümünde en çok merak edilen şey, savaş gemilerindeki silahların kullanılıp kullanılamayacağı.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın yaşanmış tarihsel olaylara dayanacağı, şirket tarafından açıklanmıştı. Haliyle oyuncuların Kuzey Atlantik'te ne yapacağını merak ediyor olabilirsiniz. Oyuncular bu bölümde, "Azorian Projesi"ni yeniden canlandıracaklar. Bu proje, zamanında CIA tarafından başlatılmış olup, batık bir Sovyet denizaltısını kurtarmak için yapılmıştı. Anlaşılan, oyuncular seçtikleri tarafla bu denizaltıyı Rus ya da ABD cephesinde tutmaya çalışacaklar.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Oyuncular, Call of Duty: Black Ops Cold War'da Miami'ye de gidecekler. Bu haritada, hapishane nakil aracı için kurulan bir pusuyu püskürtmeye çalışacağız gibi görünüyor. Bu bağlamda CIA ajanı olarak görev alacağımızı söyleyebiliriz.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın oldukça etkileyici haritalarından bir tanesi de Özbekistan olacak gibi görünüyor. Geliştirici ekibin açıklamalarına göre oyuncular, bu haritada NATO kuvvetleri ile Sovyet askerleri arasındaki mücadeleye şahit olacaklar. Bu haritada, sarp arazileri aşabileceğimiz tanklar ve kar araçları olacak. 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Angola çöllerinin derinliklerinde, ABD yapımı bir keşif uydusunun peşine düşeceğiz. Oyuncular, çalınan uyduyu ele geçirmek için ABD NATO ittifakını aktif olarak kullanacaklar.

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın gümbür gümbür geldiğini söyleyebiliriz. Ancak bu oyunun en çok merak ettiğimiz hususlarından bir tanesi, Türkiye'nin Call of Duty: Black Ops Cold War'daki yerinin ne olacağı. Şu an için bu konuyla ilgili netleşmiş bir şey yok. Activision'ın önümüzdeki dönemlerde yayınlayacağı yeni tanıtım videoları, muhtemelen bununla ilgili de detay sunacaktır.

İşte Call of Duty: Black Ops Cold War için hazırlanan yeni tanıtım videosu

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/9/9/20938475/call-of-duty-cold-war-multiplayer-new-trailer-black-ops
48
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
48
3
3
1
0