Bu Hafta Samsung ile İlgili Öne Çıkan Haber Başlıkları

48
14
10
9
4
Akıllı telefon sektörünün liderlerinden olan Samsung’a dair hafta boyunca yaptığımız haberlerin bir derlemesini burada bulabilirsiniz. Teknoloji ile ilgili tüm gelişmelerden anında haber almak için Webtekno’yu takip etmeye devam edin.

Geçtiğimiz hafta içinde Güney Koreli teknoloji devi Samsungsık sık haberlere konu oldu. Firmayla ilgili önemli gelişmeleri hafta içerisinde sizlerle paylaştık. Kaçıranlar için firmaya dair haberlerimizi bu yazımızda bir araya topladık.

Samsung'un akıllı hoparlörü Galaxy Home Mini ile tanıştık:

Galaxy Home Mini

Samsung'un yeni piyasaya süreceği cihazlar arasında yer alan akıllı hoparlör Galaxy Home Mini, bazı ülkelerde Galaxy S20 serisi ön siparişlerinde hediye olarak veriliyor. Yeni cihazıysa ilk kez UNPACKED 2020 etkinliği öncesinde gördük. 

Yeni katlanabilir telefon Galaxy Z Flip tanıtıldı:

galaxy z flip

Samsung'un merakla beklenen etkinliği UNPACKED'de tanıtılan cihazlardan biri Galaxy Z Flip oldu. Yukarıdan aşağı katlanan bu telefon ilk günde tükendi. Telefonun resmi tanıtımı ise bu hafta olmuştu. 

Samsung'un kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds+'ı gördük:

galaxy buds+

Samsung, Apple'ın AirPods'ları ile rekabet etmesi beklenen yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds+'ı tanıttı. Bu kulaklık; ülkemizde de satılacak, ayrıca Galaxy S20 Ultra ve Galaxy S20+ için ön siparişlerde hediye edilecek. 

Galaxy S20 ailesine 'hoş geldiniz' dedik:

samsung galaxy s20 ailesi

Samsung'un bu yılki amiral gemisi modelleri olacak olan Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra ile de UNPACKED etkinliğinde tanıştık. Fiyatları yüz güldüren telefonlar büyük ilgi gördü. 

Yeni Samsung amiral gemisi modelleri, görece uygun fiyatlı olacak:

galaxy s20 ailesi

Her yeni akıllı telefon modeli duyurulduğunda merak ettiğimiz şeylerin başında Türkiye fiyatları geliyor. San Francisco'da tanıtılan yeni Galaxy S20'lerin Türkiye fiyatları belli oldu. Fiyatlar, piyasaya göre çok yüksek değil ancak konu tabii ki tartışmaya açık.

Dünyanın en büyük 8K ekranı 'Wall for Business':

samsung wall

Samsung, Hollanda'da gerçekleştirilen Integrated Systems Europe etkinliğinde QLED 8K akıllı ekran serisini insanların beğenisine sundu. 

Galaxy S10 ve Note10'larda indirim:

galaxy s10 ve note10

Samsung, Galaxy S20 ailesini tanıttıktan sonra geçen yılın amiral gemisi modelleri Galaxy Note10 ve Galaxy S10 modellerinin tümünde ciddi bir indirim yaptı. İndirimler 1.900 TL'yi buldu.

Herkesin cevabını merak ettiği soruyu cevapladık: Galaxy S20'de Google uygulamaları bulunacak mı?

galaxy s20 ailesi

Rekabet Kurumu'nun önce uyarı verip daha sonra da yüklü bir para cezasına çarptırdığı Google, 14 Aralık 2019 sonrasında ülkemizde satışa sunulacak telefonlarda Google uygulama ve hizmetlerinin devre dışı bırakılacağını açıklamıştı. Bu da yeni Samsung modellerinin Android uygulamalarına sahip olup olmayacağı sorusunu ortaya çıkarmıştı. Yanıtı aşağıdaki haberimizden bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note20 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı:

samsung galaxy note20 patent

Samsung'un en popüler serilerinden biri olan Galaxy Note serisine ait olduğu öne sürülen bir patent de ortaya çıktı. Bu patente göre yeni telefonda şelale ekran kullanılacak.

Samsung Galaxy A70'e ilk bakış:

samsung a70

Güney Koreli devin uygun fiyatlı modellerinden biri olan Galaxy A70'in ilk görüntüleri ortaya çıktı. Telefon oldukça popüler bir model olarak biliniyor. 

Samsung, isterlerse telefonları daha da katlayabileceklerini söyledi:

samsung galaxy fold

Galaxy Fold'un başarısızlığına rağmen pes etmeyip Galaxy Z Flip'i piyasaya süren Samsung, ellerinde birden fazla kez katlanabilen telefonlar yapacak teknoloji olduğunu açıkladı. 

Samsung, ekran kırılmalarına çözüm bulamadı:

galaxy z flip

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip'in ekranı da çok sağlam gözükmüyor. Galaxy Z Flip'lerden birinin ekranı, katlanma bölgesinden kırıldı. 

Samsung, taşınabilir monitör mü yapıyor?

samsung galaxy dex

Samsung, pek çok farklı alanda çalışmalar yapan bir firma olarak biliniyor. Kulislerde dolaşan son iddialarsa Samsung'un DeX için bir taşınabilir monitör yaptığı yönünde.

Samsung ile ilgili bu hafta yaptığımız haber içeriklerimizden öne çıkan konu başlıkları bunlar oldu. Daha fazlası için bizi takipte kalın. 

48
14
10
9
4
Emoji İle Tepki Ver
48
14
10
9
4